Diari La Veu del País Valencià
Joan Amèric presenta ‘Directament’ a Alzira i rep el guardó ‘Murta 2015’

RedactaVeu / Alzira.

Després de presentar i enregistrar en directe el disc DIRECTAment al Festival BarnaSants, celebrat a l’auditori de Barcelona; Joan Amèric esdevé guanyador del “Premi a Millor Concert” en la secció oficial d’aquest prestigiós festival.

La gira DIRECTAment ha portat Joan Amèric a presentar la seua proposta musical a escenaris tant variats i importants com teatro Zitarrosa de Montevideo, la mítica Sala Libertad 8 de Madrid, i als festivals més importants de cançó com són: Montjuïc de Nit (Grec), ‘Festival Mas i Mas’ celebrat al Palau de la Música Catalana o el Camallera Cançó, entre d’altres…

Passat el concert d’Almussafes, on Amèric va tindre, a la fi, ocasió de presentar l’espectacle en format complet davant la seua gent, aquesta vegada té l’oportunitat de presentar-lo a casa, al seu poble, Alzira.

El concert no pot estar millor acompanyat, ja que amb motiu de la commemoració de la diada del 25 d’abril, el col·l ectiu Alzireny “Illa del Xúquer” atorga el guardó “Murta 2015” a Joan Amèric, en reconeixement a la seua trajectòria musical i pel seu treball en benefici del progrés i la cultura a Alzira i al País Valencià. És la primera vegada que aquest premi s’entrega a un cantautor.

Així doncs, el concert tindrà lloc el pròxim dissabte 25 d’abril a les 19:30h a la Casa de Cultura d’Alzira. Tindrem el plaer de poder gaudir-lo amb tota la banda.

Comparteix

Icona de pantalla completa