Diari La Veu del País Valencià
Font de Mora sobre Podemos: ‘Sí que mosseguen’

EP / València.

El president de les Corts Valencianes i candidat del PP en les pròximes eleccions autonòmiques, Alejandro Font de Mora, ha advertit de les intencions de Podemos, que advoca pel “directisme” i està liderat per la “casta comunista”. En aquest sentit, i en contra del que va assenyalar fa una setmana el president de la patronal valenciana Cierval, José Vicente González, ha advertit que la formació liderada per Pablo Iglesias, “sí que mossega”.

Font de Mora ha realitzat aquestes declaracions durant la seua intervenció al desdejuni del ‘Fòrum Europa. Tribuna Mediterrània’, a València, on ha pronunciat el discurs ‘La representació en democràcia’, en defensa del parlamentarisme. Abans de donar curs als seus pensaments, Font de Mora ha advertit que no compareixia només com a president de les Corts, sinó com a militant del PP “amb molta honra”, i com a candidat “amb molta responsabilitat”.

Així, ha exposat el que considera que han sigut els defectes i possibles correccions de la democràcia parlamentària, a la manera de l’”antic catecisme”. Així, “enfront de l’allunyament, permeabilitat; enfront de l’opacitat, transparència; enfront de la corrupció, prevenció, més transparència i contundència; enfront de les disfuncions de partit, diàleg multidireccional; i enfront de les desigualtats, polítiques centristes d’anivellament social”.

Comparteix

Icona de pantalla completa