Diari La Veu del País Valencià
El Mural, Premi Millor Programa d’Innovació 2015

RedactaVeu / València.

El programa radiofònic El Mural, d’Escola Valenciana, ha estat reconegut per Ràdio Associació amb el Premi al Millor Programa d’Innovació 2015.

Ràdio Associació convoca aquestos premis de ràdio dins del territori d’àmbit lingüístic des de fa 15 anys i són, per dir-ho així, l’equivalent als Premis Ondas en la nostra llengua.

La presentadora d’aquest espai -amb el qual col•labora La Veu del País Valencià-, Amàlia Garrigós, ha mostrat la seua satisfacció pel guardó, el qual ha apuntat “és de tots els treballadors de RTVV que estareu ben presents en la gala de lliurament”, la qual tindrà lloc a Barcelona aquest pròxim dijous, dia 30 d’abril (#PremisRAC2015).

“Sense cap freqüència de ràdio, emmudida pel PP, buscant sempre un forat en el dial valencià a través de vora una vintena d’emissores locals, lliures i universitàries… hem aconseguit que la nostra feina siga valorada”, ha manifestat la periodista valenciana Amàlia Garrigós.

Els Premis Ràdio Associació, creats l’any 2000 amb ànim de continuïtat per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any. Distingeixen entre millor programa de Ràdio, millor programa de Ràdio Local, premi a la Innovació i al Professional.

Comparteix

Icona de pantalla completa