Diari La Veu del País Valencià
Gènova expulsarà Rus immediatament si ell no dimiteix
RedactaVeu / València.

La bomba Rus ha esclatat en el pont de l’1 de maig, després dels enregistraments que es van conèixer, en els quals el president de la Diputació, president del PP provincial i alcalde de Xàtiva comptava bitllets fins ‘dos milions de peles’.

Tant en el PP valencià, on encara estan atònits, com a Gènova volen que aquest escàndol no porte a la ruïna tot el Partit Popular i els resultats de les pròximes eleccions autonòmiques i municipals, sobre tot al País Valencià, on cada dia surt un escàndol de corrupció que afecta el PP.

Aquesta vegada pareix que no s’utilitzaran les línees roges de Fabra i tot fa pensar que Rus té les hores comptades en el PP.

Aquesta situació dóna per feta la seua imminent caiguda. Ni els seus més estrets col·laboradors eixien de l’estat de xoc en el qual els va deixar la constatació sonora de converses que suggereixen un repartiment de comissions.

La direcció nacional del PP va decidir prendre cartes en l’assumpte. Les fonts consultades pel diari Las Provincias donen per fet que el president del PP valencià, Alberto Fabra, es va posar ahir mateix en contacte amb la direcció nacional per a coordinar les decisions a prendre en relació amb aquest tema.

No prendre cap decisió, es va admetre ahir, suposaria acabar amb la campanya electoral dels populars, “seria la ruïna’.

Comparteix

Icona de pantalla completa