Diari La Veu del País Valencià
El PPCV es nega a apartar Rus dels càrrecs ‘per evitar fer un circ’
RedactaVeu / EP / València

Bonig ha realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació, durant una conferència del ministre d’Economia, Luis de Guindos, en ser preguntat per la situació de Rus després de la seua suspensió cautelar de militància arran d’informacions aparegudes en els mitjans de comunicació després de la publicació per part de mitjans de comunicació de converses en les quals pot escoltar-se al president provincial comptant bitllets.

La coordinadora del partit ha assenyalat que la situació d’Alfonso Rus és “exactament igual a la d’aquest cap de setmana”. “El senyor Rus està suspès cautelarment de militància, ho ha ratificat també la direcció nacional, amb la sol·licitud que s’inicie un expedient disciplinari”, ha explicat. En aquest sentit, la Junta Provincial del PP es reunirà a les 20.00 hores d’aquest dilluns per abordar la situació de Rus.

Inquirida per si el Partit Popular instarà els seus regidors de Xàtiva o els seus diputats de la Diputació perquè presenten mocions de censura, Bonig ha respost que “no volem fer un circ com vol l’oposició”.

“Nosaltres som responsables, un partit fort, un partit de govern i amb responsabilitat”, ha subratllat. En aquesta línia, ha afegit que “el PP del País Valencià i el president Fabra han demostrat que lluitaran contra la corrupció i a favor de retornar l’honorabilitat i l’exemplaritat en l’exercici dels càrrecs públics”.

El encara president de la Diputació, amb la coordinadora del PPCV. Foto: Rober Solsona.

Comparteix

Icona de pantalla completa