Diari La Veu del País Valencià
El PP valencià suspèn de militància una membre de la llista de Barberá
ACN / València

El comitè de drets i garanties del PP valencià ha obert expedient informatiu a María José Alcón i ha decretat la suspensió cautelar de militància després de les informacions aparegudes en diversos mitjans relacionant-la amb la presumpta trama de cobrament de comissions de l’empresa pública Imelsa (que implica el president de la Diputació Alfonso Rus).

L’exregidora de Cultura, María José Alcón apareix presumptament en les gravacions del cas i estaria sent investigada per haver cobrat comissions els anys 2005 i 2006 vinculades amb la Mostra de València. Alcón és la dona de l’exvicealcalde Alfonso Grau, pendent de judici al ‘cas Nóos’.

Segons que ha informat el PP a través d’un comunicat, la decisió de suspensió de militància ha se der ratificada en la primera reunió ordinària del comitè.

Així mateix, el comitè ha acordat la sol·licitud de suspensió cautelar de militància de Máximo Caturla, exvicepresident de la Diputació de València, i assenyala que l’exgerent d’Imelsa, Marcos Benavent, ha sol·licitat la baixa del partit des del passat desembre i ja no té condició d’afiliat. Tots dos apareixerien a les converses.

Comparteix

Icona de pantalla completa