Diari La Veu del País Valencià
Oltra és la cap de llista a la Generalitat amb més seguidors en Twitter
Europa Press / València

A continuació, se situen el candidat d’EUPV, Ignacio Blanco, amb 7.802 ‘followers’; el cap de llista de Podem, Antonio Montiel, que en compta amb 2.180; i l’aspirant d’Unió, Progrés i Democràcia (UPyD), Antonio Andújar, que en té 818, tots ells amb dades d’aquest dijous a la vesprada.

Tots els candidats dels principals partits polítics disposen de comptes en Twitter -la majoria també tenen perfil en Facebook i en altres xarxes socials-, on des de fa diversos anys s’ha traslladat part de la campanya electoral.

D’aquesta forma, els polítics empren els seus comptes oficials com a eina política i d’interacció com els ciutadans. Així mateix, per als votants serveixen com una finestra oberta per a poder conèixer més a prop els candidats i els partits que representen, tenint la possibilitat d’informar-se d’algunes propostes electorals i dels actes que realitzen.

El candidat dels principals partits més actius en Twitter és Blanco, amb 17.800 ‘tweets’ i 350 marcats com a favorits’. Oltra, per la seua banda, ha escrit 13.500 ‘tweets’ i 1.732 favorits, mentre que, a certa distància, se situa Puig amb 8.321 missatges i 469 favorits.

Comparteix

Icona de pantalla completa