Diari La Veu del País Valencià
La visita de Barberá converteix el mercat del Cabanyal en escenari de protestes i aclamacions
Europa Press / València

Barberá ha recorregut el mercat amb salutacions als venedors, encara que algun les han rebutjat, i també a clients, sempre sota l’eixordador soroll dels xiulets, les protestes i els retrets, i els vítols i aclamacions dels seus seguidors.

En declaracions als mitjans en finalitzar el trajecte, l’alcaldessa ha acusat Compromís d’organitzar aquestes protestes. “Aquest és un grup organitzat d’un determinat partit polític que es diu Compromís”.

Barberá havia citat els mitjans a les 12.00 hores en el Mercat del Cabanyal per a una visita en clau electoral. No obstant açò, ha arribat més d’una hora tard i a la porta s’ha trobat amb simpatitzants i detractors que l’han acompanyat al llarg de tot el recorregut.

D’una banda, els seguidors de l’alcaldessa tractaven de tapar, amb proclames com “Rita alcaldessa” o “quatre anys més”, la cridòria dels qui pel passadís paral·lel o uns metres més arrere, anaven llançant consignes contra ella, com “fora del Cabanyal” o “corrupta”.

A tot açò s’ha sumat el gran nombre de mitjans que esperaven Barberá i que a la seua arribada han tractat d’abordar-la perquè fera declaracions sobre l’actualitat -que ha fet al llarg del recorregut.

La Policia Local denuncia un home per insults i amenaces a Barberá

Segons han confirmat fonts de la Policia Local, els agents que es trobaven en el Mercat del Cabanyal han identificat aquest home i l’han denunciat com a presumpte autor d’insults i amenaces a l’autoritat.

Comparteix

Icona de pantalla completa