Diari La Veu del País Valencià
Manifestació contra la supressió d’unitats d’Infantil a Burjassot
RedactaVeu / Burjassot

Les protestes es van unificar en la vesprada d’ahir amb una manifestació que va congregar, a les 17h, s la plaça de l’Ajuntament, les comunitats educatives dels dos centres escolars, el col·lectiu d’AMPAS de Burjassot, representants de FAPA VALÈNCIA (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de València), representants d’altres centres educatius de Burjassot i els representants polítics de l’Ajuntament de Burjassot, encapçalats per l’Alcalde, Rafa García que va assistir acompanyat de la regidora d’Educació, Adela Pérez, els regidors Manuel Pérez Menero, Emili Altur, Olga Camps i Lluna Àrias.

Cal recordar que la setmana passada, el Ple de l’Ajuntament de Burjassot va aprovar, amb els vots a favor del PSPV, Bloc-Compromis i EUPV l’adhesió a l’acord adoptat pel Consell Escolar Municipal, sobre l’eliminació d’una unitat de 3 anys en castellà en el CEIP Sant Joan de Ribera i una unitat de tres anys en valencià en el CEIP Miguel Bordonau. En la votació, el PP es va abstenir.

La manifestació de protesta va recórrer els carrers Jorge Juan, Navarra, Carretera de Llíria, Rubert i Villó fins a arribar a la plaça de la Concòrdia, on es va llegir un manifest.

Una nova concentració s’està realitzant aquest matí a la plaça de Manises de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa