Diari La Veu del País Valencià
‘Alguna cosa bona tindria el nazisme’. Vídeo

L. Part / València

‘Tendría cosas buenas y cosas malas. Alguna cosa buena tendría’, ha assegurat una de les tertulianes en referència al nazisme. Davant aquesta lamentable afirmació, en un ‘debat sobre la presència d’okupes d’ideologia extremista en un dels millors barris de Madrid’, altra de les tertulianes es duu les mans al cap dient “No me lo puedo creer”.

Aquesta escena s’ha produït aquest matí, en el tram final de l’espai ‘Amigas y Conocidas’ que condueix Inés Ballester, i que s’inclou dins el programa de TVE ‘La mañana’, que presenta Mariló Montero. Ballester nega amb un ‘Teresa, no’, davant les vergonyoses afirmacions de l’advocada i tertuliana Teresa Bueyes, que aquest dimecres tindrà oportunitat, dins del mateix espai, de tractar de rectificar la seua defensa del nazisme, segons va avançar la presentadora valenciana a les acaballes del programa.

Fotograma de l’espai ‘Amigas y Conocidas d’aquest dimarts. Foto: La Veu.

Teresa Bueyes (Madrid 1971) doctora i llicenciada en Dret per la Universitat CEU San Pablo, va treballar al gener de 2000 com a advocada en Nueva Rumasa i posteriorment va treballar quatre mesos com a directora del departament jurídic de l’empresa Broker State y Locarlis. Des de desembre de 2002 fins a juny de 2004 ha estat directora de l’Associació de Dret Arbitratge i Equitat i des de l’any 2000 fins al febrer de 2013 ha sigut sòcia del gabinet d’advocats ‘Estudio Legal Civil y Mercantil’, segons consta en el seu perfil de Linkedin.

>

Vídeo Canyot.

Podeu veure el programa complet en aquest enllaç.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa