Diari La Veu del País Valencià
CCOO PV fa una crida a participar en el canvi polític
RedactaVeu / València

Per al sindicat, exercir el dret al vot és una forma de participar en la construcció de la societat. Considera que, tant si es vota com si no, “té repercussions en l’organització social, econòmica i política al País Valencià, en les nostres ciutats i en els nostres pobles”.

CCOO PV entén que la responsabilitat no finalitza el dia de les eleccions. “No n’hi ha prou amb dipositar la confiança en els qui hem votat i desentendre’ns després, és necessari un impuls democràtic i participatiu que solament pot venir des de la nostra implicació en la vida pública”, resa la Resolució.

Consideren que “el repte està a passar de la indiferència a la preocupació, de la indignació a la proposta i a la defensa del públic, del col·lectiu, de les altres persones”. Asseguren que regenerar la política i desvincular-la de la plaga de la corrupció, està a l’abast de la ciutadania el 24 de maig.

Destaca així mateix la Resolució que la política aplicada els últims anys ha tingut com resultat la cronicitat de la pobresa i l’extensió de la precarietat, que ha descohesionat la societat fins a límits mai abans coneguts. “Des de CCOO PV ens hem oposat a aqueixes polítiques ultraliberales aplicades, qüestionant que des d’instàncies no democràtiques, se’ns imposaren decisions que han afectat els nostres drets laborals, socials i democràtics”.

A les portes de les eleccions municipals i autonòmiques, CCOO PV no es manté neutral, perquè “ara tenim l’oportunitat de canviar les polítiques, els polítics i la manera ètica i participativa d’exercir-la”.

Comparteix

Icona de pantalla completa