Diari La Veu del País Valencià
Alfonso Rus disposat a presentar-se a l’alcaldia de Xàtiva pels militants

RedactaVeu / EP / València.

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha explicat que barreja la possibilitat de mantenir la seua candidatura a l’Alcaldia de Xàtiva amb el PP, partit que l’ha suspès cautelarment de militància, “pels militants”. No obstant açò, “l’atac ha sigut tan brutal” que la decisió primer l’ha de consultar amb la seua família.

Rus, en declaracions a La Sexta, ha explicat que la seua situació, fora del PP cautelarment pels enregistraments del ‘cas Imelsa’, està “en mans d’advocats” que l’aconsellen que “tinga tranquil·litat” .

“Ja explicaré quan haja d’explicar perquè sense estar imputat, sense ser la meua veu i ser tot una trama i una mentida, no ho entenc”, ha lamentat Rus, qui ha comentat que “si estiguera imputat, la gent podria dir en un moment: està imputat”. “Serà veritat o no serà veritat. No sé res. Sé el que diuen i el que expliquen i repetisc, tot mentida”, ha insistit.

D’altra banda, ha descartat la seua presència en el míting central que el PP valencià celebra aquest dijous en la plaça de bous de València, amb la presència del president del Govern, Mariano Rajoy. En aquest sentit, ha dit que “demà és un dia important per al partit. Molta força i el que han de fer és intentar omplir i intentar guanyar que és el més important”.

Comparteix

Icona de pantalla completa