Diari La Veu del País Valencià
Expedient contra l’alcalde de la Nucia (PP) per inaugurar en eleccions
EP / La Nucia

La candidata socialista a l’Alcaldia, Pepa Ivorra, ha traslladat que el PSPV va prendre la determinació de denunciar Bernabé Cano en comprovar que el PP “estava repartint fullets anunciant la inauguració d’un ‘skatepark’, després d’una trobada entre el Club de Futbol la Nucia i els responsables de la Regidoria d’Esports”.

“Així, fan cas omís de les lleis, alguna cosa a la qual ja ens té acostumats durant tota la legislatura”, ha assenyalat Ivorra, que ha recordat que la Llei Electoral estableix que “durant el període electoral queda prohibit realitzar qualsevol acte d’inauguració d’obres o serveis públics o projectes d’aquests, qualsevol que siga la denominació utilitzada”.

Per als socialistes, l’assumpte encara té més gravetat, “ja que l’acte d’inauguració es realitza quan Bernabé ja tenia coneixement de l’obertura de l’expedient sancionador”, per la qual cosa per a la candidata socialista el PP “ha fet de manera intencionada un ús partidista d’una activitat institucional, amb el propòsit d’obtenir rèdit polític, del que no és més que fruit del funcionament normal de l’administració”.

Així mateix, ha assegurat que des del PSPV estan patint “una persecució per part de l’alcalde del PP durant tota la campanya. Ens estan retirant cartells i fitant cada vegada més els llocs on col·locarlos, no obstant açò, Bernabé utilitza el municipi com si fóra el seu mas anunciant i posant on li dóna la gana sense atendre a res ni a ningú”.

Comparteix

Icona de pantalla completa