Diari La Veu del País Valencià
Podem arreplega en el seu programa propostes de més de 100 organitzacions del PV
RedactaVeu / València

Al llarg de les últimes setmanes, tant Antonio Montiel com altres membres de la candidatura autonòmica de Podem han celebrat trobades de treball amb organitzacions dels diferents sectors, de l’economia social i el cooperativisme, representants d’autònoms, Pimes i petit comerç així com organitzacions empresarials, sindicats, organitzacions agràries, plataformes i col·lectius socials, organitzacions sectorials, col·legis professionals, plataformes i entitats del sector de la Dependència i la inclusió social, col·lectius i organitzacions del sector cultural i de l’audiovisual, del sector educatiu, sanitari, Justícia, de defensa de la igualtat de gènere i de l’àmbit bancari, entre uns altres.

Podem s’ha reunit amb la major part de les organitzacions empresarials de major entitat al País Valencià, entre elles FEMEVAL, CIERVAL, CEV, MODDOS, FECOVAL, EVAP-Associació d’empresàries i professionals de València i COEVAL. Únicament una organització, AVE, ha refusat reunir-se amb Podem sota l’exigència de reunir-se exclusivament amb el secretari general Estatal d’aquesta formació. AVE va rebutjar la proposta de Podem de celebrar una reunió amb un membre de direcció estatal i ha sigut l’únic cas en el qual una organització ha plantejat condicions per a concretar una trobada.

El programa de reunions amb les organitzacions, assenyala Montiel, “no és un itinerari electoral sinó un procés que segueix obert i que continuarà a partir del dia 25 perquè en Podem entenem la nostra responsabilitat solament en contacte directe i permanent amb la ciutadania i les organitzacions i entitats que la representen”. D’aquesta manera, les reunions continuaran a partir de la cita electoral com a dinàmica habitual de treball, de fet, assenyala Montiel “no entendríem la nostra tasca d’una altra manera que amb els peus en el sòl i en contacte directe amb les organitzacions que treballen per a contribuir al benestar de les persones”.

Comparteix

Icona de pantalla completa