Diari La Veu del País Valencià
Alfonso Rus es querella contra la diputada d’EUPV que va destapar el #Dipugate

RedactaVeu / València.

El candidat d’EUPV a la presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, ha exigit hui al president estatal del Partit Popular, Mariano Rajoy, que prenga mesures fulminants pel cas Rus. “Hui ve Mariano Rajoy al míting central del PP a València i tot segueix igual: Alfonso Rus segueix sent president de la Diputació de València, alcalde de Xàtiva, i candidat del PP a l’alcaldia d’eixa ciutat i Fabra ni tan sols l’ha expulsat del partit, sols l’ha suspès cautelarment de militància i no ha provocat cap moció de censura per a apartar-lo de les institucions que presideix i que continua contaminant amb la seua presència”, ha assenyalat Blanco, qui critica que Rajoy “està mut sobre el que està passant ací”.

“Hem destapat la major trama de corrupció de la democràcia valenciana, la trama Partit Popular, que va molt més enllà de la Diputació, d’IMELSA i de Rus, i afecta políticament Rita Barberà”, afegeix el candidat d’esquerres.

Blanco ha exigit a Rajoy que prenga “mesures fulminants” perquè ”si no serà tan còmplice com ho està sent Alberto Fabra”. “De moment el PP l’únic que fa és atacar la denunciant, la diputada provincial d’Esquerra Unida Rosa Pérez”, assegura el candidat d’EUPV a la presidència de la Generalitat qui postil·la: “Alfonso Rus ha posat una querella sense cap fonament jurídic i que el delata políticament perquè reconeix, per tant, que la veu és seua, que les converses i les martingales són seues i que la corrupció està completament instal·lada en el seu partit i ell n’és protagonista”.

“Insistim: seguirem denunciant la corrupció i donem tot el nostre suport a Rosa Pérez Garijo, que ha fet un gran treball, ha demostrat valentia, que està col·laborant amb la justícia i a la qual tot el món haurem d’agrair-li que estiga netejant la Diputació”, conclou Blanco.

Comparteix

Icona de pantalla completa