Diari La Veu del País Valencià
La cançoneta de Rus comptant els ‘2 milions de peles’. Vídeo

RedactaVeu / València.

La lamentable conversa entre Alfonso Rus i l’exgerent d’Imelsa comptant de mil en mil els feixos d’euros fins als ‘2 milions de peles’ ha donat el salt musical i, com va fer ‘el caloret’, la seua versió ‘tecno-dance s’està estenent com la llum entre els usuaris de les xarxes socials. Així, la ‘cançoneta’ dels ‘2 milions de peles’ publicada el passat 20 de maig i ja ha aconseguit fins al moment més de 8.000 visites.

Amb el títol ‘2 millons –per milions- de peles’, es tracta d’una versió dance sobre les escoltes que investiga la Fiscalia Anticorrupció després de la denuncia d’EUPV sobre el cas Imelsa o DipuGate d’una duració d’1 minut i 20 segons que els seus creadors confien que es convertisca en tot un ‘hit’ musical de l’estiu.

La lletra d’aquesta adaptació musical del ja arxifamós recompte de diners en una gasolinera entre Rus i Benavent recrea el compte de mil en mil dels bitllets fins als 2 ‘millons’ de ‘peles’ de Rus acompanyada per una altra veu que li diu: “No treballes home, que això és de tontos… Viu bé…”, a la qual cosa Rus dóna la raó.

Comparteix

Icona de pantalla completa