Diari La Veu del País Valencià
Dos detinguts pels atacs a Compromís per Paiporta
RedactaVeu / Paiporta

“La policia s’ha posat en contacte amb nosaltres per tal de comunicar-nos que la majoria de la nostra publicitat electoral havia desaparegut o estava en molt mal estat degut a l’atac de dues persones que havien estat identificades” conta Isabel Martín, regidora i cap de llista de la coalició. Sembla que Compromís no ha estat l’únic partit víctima dels atacs de la darrera nit”.

“L’intendent de la policia local ha explicat que la documentació s’ha enviat tant a la Junta Electoral com al jutjat de guàrdia de Torrent, de manera que, a més de com a delicte electoral, estiga denunciat davant la fiscalia” afegeix Martín.

Des de Compromís s’ha formalitzat una denúncia en la policia local, que ampliaran al jutjat, en la qual han fet constar altres atemptats patits al llarg de la campanya, com els insults pintats a una de les pancartes, i la destrossa de més de dos-cents cartells penjats a les faroles. Aquests fets ja havien estat comunicats al representat local de la Junta Electoral però, per l’increment dels atacs, s’han inclòs també en la denuncia policial.

Martín ha explicat que “sabem que es tracta de dos individus del poble, un major d’edat i altre menor. El que tenim clar és que aquests atacs evidencien la por que tenen alguns a un canvi de govern i lluny d’acovardir-nos ens encoratgen”.

Comparteix

Icona de pantalla completa