Diari La Veu del País Valencià
Mònica Oltra: ‘Hui comencem a escriure la nostra història’

RedactaVeu / València.

La candidata a la Presidència de la Generalitat per Compromís, Mònica Oltra, ha anunciat que “hui comencem a escriure la nostra història” i ha assegurat “que ja toca somriure, perquè un poble que somriu és un poble digne”. “És el moment dels qui hem decidit ser valents liderant les polítiques d’un nou govern que clame per la cultura i treballe perquè els nostres fills tinguen un futur millor”, ha asseverat.

Així s’ha pronunciat Oltra davant els centenars de persones que abarroten la plaça del Pilar de València en unes declaracions en les quals ha apuntat que “aquest és el moment dels ciutadans que hem triat Compromís” i ha assegurat que el resultat dels comicis “és el triomf de la decència i de la gent honrada i senzilla que no es mereix els governants que ha tingut”.

En declaracions als mitjans, Oltra ha apuntat que “demà parlarem sobre com es conformarà el govern” però ha destacat que “el que està clar és que Compromís lidera la política del futur i eixe lideratge”, ha considerat que “encarna la rebel·lió del poble”.

Oltra ha manifestat que el nou govern que es forme serà un govern que treballe “perquè mai més ens avergonyim quan la Comunitat ix en els noticiers” i ha considerat que el seu partit “té una aliança indestructible amb aquest poble”.

De la mateixa manera, ha apuntat que “ha complit un somni: veure Ribó com a alcalde de València” ja que, al seu entendre, “aquesta ciutat necessita protecció i una mare que és Ribó”. Sobre aquest tema, ha assenyalat que “eixos barris que no han xafat la madrastra Barberá i Fabra, s’han posat dempeus i han dit prou”.

Qüestionada sobre possibles converses amb el candidat de Podem, Antonio Montiel, i amb el número u del PSOE a la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que “de moment està en comunió amb el poble”. A més, qüestionada sobre els qui l’aclamen ja com a ‘Presidenta’, Oltra ha assegurat que l’”ompli d’orgull” i que “són un reflex del que el poble ha expressat”.

Així mateix, ha donat les gràcies “a totes aquelles persones que han agafat un avió per venir a votar” i ha assegurat que treballarà “perquè tornen” ja que “ací els hem parit i ací els volem”.

Per la seua banda, el número dos de la llista de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat que “hem fet història” i ha destacat que aquesta és “una nit històrica de canvi polític al País Valencià’. De la mateixa manera, ha enviat un missatge “per a la gent que ens veu des de fora: el poble valencià és un poble digne que s’ha expressat contra un Partit Popular que l’ha humiliat”

Així, entre crits de ‘Presidenta’ i ‘Visca València’, la jornada ha conclòs amb un brindis, una ‘batukada’ i una invitació per a continuar “la festa” a la plaça de l’Ajuntament.

Comparteix

Icona de pantalla completa