Diari La Veu del País Valencià
Punset (C’s): ‘No és bo el resultat de Compromís perquè treballarà per al nacionalisme’

Diario.es / Toni Cuquerella.

La candidata de Ciutadans a la Generalitat, Carolina Punset, ha criticat durament els bons resultats obtinguts per Compromís en les Corts Valencianes afirmant que “no és una bona notícia”.

Per a la companya de partit d’Albert Rivera “Compromís treballarà al servei del nacionalisme valencià”, i ha advertit que s’han pogut veure precedents similars amb el nacionalisme a Euskadi i a Catalunya. D’aquesta forma la capdavantera valenciana de C’s comença a perfilar-se com l’assot del nacionalisme, estratègia per la qual s’ha definit ja Albert Rivera al Parlament català.

D’altra banda Punset també ha presumit de les seues xifres de debut al parlament valencià, amb 13 diputats, comparant-se especialment amb el que va tenir Compromís en 2011 perquè llavors “només va aconseguir 6 escons”.

En la nit electoral la qui ha sigut cap de cartell de Ciutadans va recordar que entre les seues prioritats per a aquesta legislatura es troba “regenerar i netejar la vida política a la Comunitat Valenciana” i “fer realitat les reformes compromeses en el programa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa