Diari La Veu del País Valencià
Podem convoca Puig i Oltra per a parlar del futur Consell

RedactaVeu / València.

Aquest dimecres s’han reunit els 13 diputats de Podem per a elaborar una estratègia de cara a la governabilitat del País Valencià. Cal recordar que ahir Pablo Iglesias afirmà en un programa de televisió que preferia Mònica Oltra com a presidenta de la Generalitat i que amb el PSPV era més difícil arribar a acords.

Així, Antonio Montiel, candidat de Podem a la presidència de la Generalitat, ha pres la iniciativa i ha convocat públicament dilluns que ve Ximo Puig, candidat socialista; i Mònica Oltra, candidata a la presidència de Compromís; a una reunió per abordar el futur de la Generalitat, segons ha publicat Podem en el seu compte de Twitter.

Montiel ha explicat als mitjans de comunicació que “els nostres acords seran sobre la base de programa i mai sobre la base de butaques”.

El secretari general ha assenyalat que amb aquesta convocatòria la seva formació vol inaugurar una nova forma de fer política “per deixar de fer política a través de filtracions als mitjans de comunicació i de guerrilla comunicativa”.

La reunió serà a les 10:30 hores en la seu d’una institució universitària, ha avançat.

Antonio Montiel ha assegurat que ha parlat per primera vegada amb Ximo Puig (PSPV-PSOE) i Mónica Oltra (Compromís) des que es varen celebrar les eleccions autonòmiques i que ambdós han confirmat assistència.

Montiel ha dit que tot i que Podem no ha estat la força majoritària és “una força decisiva” i s’ha vist en la necessitat de “fer un exercici de responsabilitat coherent” i prendre la davantera convocant els dos partits majoritaris de l’esquerra per “vocació de servei públic”.

Amb tot, Montiel ha dit que la posició que representa Compromís i el PSPV-PSOE “no és la mateixa” però que les dues forces “estan obligades a entendre que els temps han canviat i que la ciutadania demana un canvi i buscar la transparència des del minut zero”.

Comparteix

Icona de pantalla completa