Diari La Veu del País Valencià
La selecció valenciana de pilota es prepara per a l’Europeu

PilotaVeu / València.

La selecció valenciana de pilota passarà tot l’estiu entrenant per preparar el pròxim campionat d’Europa de pilota a mà que es celebrarà en la localitat francesa de Maubeuge a mitjans de setembre.

Un total de nou jugadors masculins i tres jugadores femenines seran els escollits per representar la selecció en el europeu.

Les localitats seus dels entrenaments seran Massamagrell, la Nucia i la ciutat de la pilota en Montcada. Un total de 20 sessions, amb entrenaments tots els diumenges des de finals de juny fins a l’eixida cap a terres franceses completaran esta preparació.

Els últims canvis en la normativa, així com el fet de sols jugar a tres modalitats (onewall, joc internacional i llargues) ha fet que el seleccionador, busque per aquesta convocatòria jugadors multidisciplinaris, en compte de jugadors especialitzats en una sola modalitat, per tant el planter de la selecció tindrà baixes importants per intentar fer un combinat el més competitiu possible que serà més reduït que en cites anteriors.

Comparteix

Icona de pantalla completa