Diari La Veu del País Valencià
Vicent Mifsud i David Miró, primers entrevistats de ‘Converses 2.0’

RedactaVeu / València.

El nou canal d’entrevistes a la xarxa Converses 2.0 ja ha anunciat qui seran els primers entrevistats d’aquesta primera etapa del projecte: l’expresident del Comitè d’Empresa de Ràdio Televisió Valenciana, Vicent Mifsud; i el borrianenc David Miró, subdirector del diari Ara, encapçalen la llista de confirmacions que anirà ampliant-se en les pròximes setmanes.

A més a més, també estan confirmades altres converses amb l’autor de ‘No mos fareu catalans’, el sociòleg, periodista i columnista de La Veu del País Valencià, Francesc Viadel, i el diputat de la CUP al Parlament de Catalunya Quim Arrufat.

Converses 2.0 és un projecte d’entrevistes en vídeo que pretén esclarir el nou cicle polític que s’obri tant al País Valencià com al Principat.

El projecte està impulsat pels periodistes Enric Sendra i Ferran Alcácer, els quals recorreran les principals comarques del país per xerrar amb els protagonistes d’aquests canvis.

Enric Sendra és un castellonenc resident al barri de Sants de Barcelona. Format en periodisme a la Universitat Jaume I, ha passat pel diari Levante-EMV, l’Agència Catalana de Notícies, Ona de Sants i ha col·laborat amb altres com Vilaweb o la Directa. Actualment treballa en l’àmbit de la comunicació corporativa.

Per la seua banda, l’hospitalenc Ferran Alcácer ha treballat els últims cinc a Ràdio Castelló-Cadena SER, especialitzant-se en informació política, cultural i de proximitat.

Per estar al corrent de les novetats, podeu seguir ‘Converses 2.0’ en aquesta pàgina de Facebook.

Comparteix

Icona de pantalla completa