Diari La Veu del País Valencià
Compromís reuneix els seus 19 diputats en les Corts
EP / València

Dels 19 diputats de Compromís, cinc repeteixen en el Parlament valencià. Es tracta de Mònica Oltra, Enric Morera, Fran Ferri, Juan Ponce i Mireia Mollà. Per la seua banda, les noves cares de la coalició en l’hemicicle seran les de Graciela Ferrer, Maria Josep Ortega, Isaura Navarro, Jordi Juan i Huguet, Teresa García, Francisco J. García, Rafael Climent, José Ramón Climent, Cristina Rodríguez, Maria del Ángel Campello, Vicente Marzà, Mónica Álvaro, Belén Bachero i Víctor García.

Durant la trobada, s’ha explicat als parlamentaris el funcionament de les Corts i la seua composició en comissions perquè decidisquen de quina d’elles els agradaria formar part.

Després d’aquesta primera reunió de treball, els diputats s’han fet una foto de família baix del ficus del pati de les Corts. Alguns parlamentaris han aprofitat la seua visita a la Cambra per a emplenar la seua declaració de béns i activitats, que hauran d’emplenar els representants dels cinc grups. A més, diversos diputats s’han fet la foto oficial per a l’orla parlamentària.

Comparteix

Icona de pantalla completa