Diari La Veu del País Valencià
PSPV, Compromís i Castelló en Moviment apropen postures per a impulsar el nou govern
RedactaVeu / Castelló de la Plana

Compromís, PSPV i Castelló en Moviment, de la mateixa manera, han destacat la necessitat de revisar el Pla General, amb criteris de sostenibilitat social i mediambiental, participació i transparència, per a donar seguretat jurídica. També han coincidit a impulsar un pla d’infraestructura verda i l’auditoria de control dels contractes de serveis signats per l’ajuntament i el seu compliment.

La reunió també ha servit per a fixar les bases de funcionament per a aconseguir l’acord programàtic, amb una metodologia concreta i han quedat en una pròxima reunió, aquest divendres a les 16 hores en la seu de Compromís.

En la reunió, han insistit en la necessitat donar un “canvi de 180 graus” a les polítiques municipals, amb el clar objectiu de “tornar l’ajuntament a la ciutadania”; impulsar i potenciar mecanismes de participació i ser absolutament transparents, “perquè la gent torne a sentir-se de veritat representada pels qui gestionen el consistori”.

Els tres partits han acordat continuar les reunions de treball el proper divendres en la seu de Compromís, per a avançar en la concreció de l’aliança de progrés que traurà Castelló del punt mort en què es troba. I han destacat el “gran respecte” i “cordialitat” que està imperant en les diferents reunions que han mantingut fins ara, on la sintonia de les propostes programàtiques fa més fàcil la configuració d’un equip de govern estable per al nou Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa