Diari La Veu del País Valencià
Desconstruint Carolina Punset (I)

RedactaVeu / Altea.

Carolina Punset, abans de la fulgurant arribada a Ciudadanos, ha pertangut a diversos partits polítics i ha estat en el govern municipal d’Altea, primer amb el PSPV i l’última legislatura amb el PP. Ella es considera ecologista i baluard de la transparència.

Però La Veu ha tingut accés a diversa documentació on, suposadament, es posen en dubte algunes de les seues actuacions com a regidora en l’Ajuntament d’Altea i que revelarem en diverses entregues.

Carolina Punset, qui ha sigut la sentinella que lluita per l’ecologisme i contra la construcció a Altea, durant la seua etapa a Finestrat es dedicava a construir habitatges unifamiliars i edificis. De fet, va construir com a promotora i constructora, amb la societat del seu marit Carlos Moro, les anomenades Casas Moro.

Des de l’any 2003, aproximadament quan va arribar a Altea, la seua societat va canviar de nom i va passar a anomenar-se Pura Màgia Produccions SL,

Objeto Social:

a. La Adquisición y venta de terrenos, solares y edificaciones; el estudio, proyecto y construcción de toda clase de obras propias y ajenas, asi como la construcción de urbanizaciones y edificios de viviendas o apartamentos para su venta o arrendamiento en bloque o dividido por plantas o pisos, b. La producción de películas de largometraje y cortometraje.

C.N.A.E.:

4110 – Promoción inmobiliaria

Sorprèn que una empresa que es dedique a projectes urbanístics, al mateix temps, en el seu apartat “b” diga que també produeix pel·lícules, ja que el que seria normal és que els objectes socials siguen semblants i compatibles, però sembla que Carlos Moro pot fer al mateix temps edificis i pel·lícules.

Per altra banda, la revista que publica el partit de Carolina Punset a Altea “Cipal” l’edita Pura Màgia produccions SL.

Aquesta societat, Pura Màgia Produccions, continua a nom del seu marit Carlos Moro, perquè seria molt escandalós que una regidora d’Urbanisme i ecologista tinguera una constructora.

Segons les informacions a què ha tingut accés La Veu, hi ha hagut més casos a Altea:

-Antonio Gonzalez, el major constructor local i al mateix temps regidor d’urbanisme amb UCD.

-Jacinto Mulet, amb diverses immobiliàries dedicades a la venda del mateix pla parcial que ell va aprovar “Els Ponts de l’Algar” i al mateix temps regidor d’urbanisme amb el PP. Aquell pla parcial que haguera edificat tot el riu Algar i que van paralitzar el Bloc i els veïns de la serra, que guanyaren el contenciós.

-Carolina Punset, regidora d’Urbanisme per Cipal (Ciudadanos Independientes por Altea), ha governat amb el PP, esposa del sr. Moro, i amb una constructora amb el nom de Pura Màgia Produccions i amb el domicili en sa casa.

La seua societat es dedica a adquirir habitatges de bancs i en processos de desnonaments. Han comprat un habitatge procedent d’un desnonament en el carrer Zubeldia d’Altea.

Comparteix

Icona de pantalla completa