Diari La Veu del País Valencià
Massalfassar posa punt i final al projecte educatiu Pilota a l’Escola

PilotaVeu / Massalfassar.

Com ja és habitual al poliesportiu de Massalfassar, ahir es van celebrar les fases finals de la competició de Pilota a l’Escola, una festa que un any més va reunir més de 2.000 alumnes de molts col·legis arreu del País que pogueren gaudir d’un matí de festa i de pilota valenciana.

En la categoria masculina l’equip que va quedar campió fou el CEIP Carles Selma de Castelló de la Plana que després d’una bonica i igualada final es va imposar per la mínima al CEIP Desemparats, que aquest any era la seua primera participació.

El tercer lloc de la classificació el comparteixen dos centres, ja que després de les semifinals tots dos han quedat empatats, i són el CEIP Santa Anna d’Oliva i el CEIP Pare Gumilla de Càrcer.

Mentre que en la categoria femenina, el Col·legi Vasco Núñez de Balboa, de Benidorm s’ha proclamat campió de la competició després de vèncer en la final el CEIP El Molí de Torrent, en què igual que en la final masculina, ha sigut una partida molt renyida, on les xiquetes de la Marina s’han fet amb la final guanyant per la mínima.

El Col·legi Vasco Núñez de Balboa de Benidorm en l’entrega de trofeus. Fotografia: FPV

El tercer i quart lloc en la categoria femenina l’ocupa el CEIP Verge del Pilar de Bonrepòs i Mirambell i el Col·legi Hernández de Castelló de la Ribera successivament.

A l’acte han participat nombrosos pilotaris i expilotaris que han estat tot el matí signant autògrafs i acompanyant els més menuts en un dia tan especial per a ells. No s’han volgut perdre l’esdeveniment jugadors com Fageca i exjugadors com Màlia o Pigat II.

Comparteix

Icona de pantalla completa