Diari La Veu del País Valencià
C’s suspèn converses amb PSPV després de ‘donar l’Alcaldia de València als nacionalistes’

EP / València.

Ciudadanos ha decidit suspendre les converses amb el PSPV en tot el País Valencià “després de donar l’alcaldia de València als nacionalistes de Compromís”, segons ha informat el secretari d’Organització de C’s, Fran Hervías, a través del seu compte de Twitter.

En un missatge publicat entorn de les 20.30 hores d’ahir en aquesta xarxa social, Hervías va anunciar de forma directa: “Suspenem converses amb @SocialistesVal en tota la C. Valenciana després de donar l’alcaldia de València als nacionalistes d’@compromis”.

Aquesta decisió es produeix després que aquest mateix divendres el PSPV de València ciutat anunciara que donarà suport a la candidatura de Compromís a l’alcaldia de la capital, encapçalada per Joan Ribó, per a “avançar” en la conformació d’un “govern progressista” en resposta a “la voluntat majoritària expressada per part dels ciutadans en les últimes eleccions” municipals.

Aquest mateix dijous el secretari general del PSPV i candidat a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, assenyalava que existeixen “dos escenaris possibles” per a formar el nou Consell. “O un govern de coalició amb Compromís amb suport extern de Podem, o un govern en minoria amb suport de Ciudadanos (C’s)”.

Comparteix

Icona de pantalla completa