Diari La Veu del País Valencià
Montiel (Podem) insta el PSPV a ‘deixar de ballar la yenka’

Redactaveu / EP / València.

El portaveu de Podem, Antonio Montiel, ha assegurat que se sent “defraudat pels titubejos” del PSPV i els ha instat a “deixar de ballar la yenka, ara amb l’esquerra, ara amb la dreta” perquè, al seu judici, amb aquesta actitud semblen “obstinats a disparar-se al peu”.

Montiel ha evidenciat així el seu enuig amb els socialistes després de la constitució de les Corts Valencianes, en constatar que “s’ha escenificat la primera discrepància del que hauria de ser una nova forma de fer política” perquè el PSPV no ha votat el candidat de Podem a la secretaria de la Mesa de les Corts com estava acordat fins anit.

Segons el diputat de Podem, fins a fa unes hores “hi havia un principi d’acord” perquè la seua formació, Compromís i PSPV “votaran conjuntament” per a fer possible que la Mesa de les Corts fóra “plural i acabara amb el sectarisme de la legislatura anterior on no estaven presents totes les forces polítiques”.

En la seua opinió, “no solament” es tractava d’açò sinó també “de visualitzar un bloc de canvi”, en el qual, al seu judici, i pel resultat de la votació ara “no inclou” el PSPV.

“Podem esperava que hi haguera un vot també mancomunat de 55 vots a favor del nostre candidat a la secretaria”, ha apuntat i ha assenyalat que el PSPV “està vivint una crisi i no sembla moment que puga oferir gran confiança”.

Comparteix

Icona de pantalla completa