Diari La Veu del País Valencià
Puig agraeix a Oltra poder tenir ‘l’honor’ de presidir el govern valencià
ACN / València

Sobre si Mònica Oltra havia d’ocupar o no una vicepresidència, Puig ha assenyalat que havia de tenir “un paper molt rellevant”. Ha dit que la proposta li semblava “un bon punt de partida” que es valoraria entre tots per fer-la eficaç “de manera cooperativa”. Així mateix, ha indicat que sobre les conselleries cal estudiar “els perfils adequats i les persones adequades més enllà de la procedència”.

El líder socialista ha assenyalat que traslladarà a la resta de socis la proposta per accelerar la investidura al més prompte possible per poder començar a treballar en els problemes dels valencians.

Ximo Puig ha afegit que el nou govern valencià s’ha de sustentar sobre tres eixos i que ha de ser un govern “per a totes i tots els valencians”, un govern paritari i amb capacitat de resposta i un govern “dels valencians i per als valencians” que siga “combatiu” amb els interessos generals.

El secretari general socialista ha assenyalat que l’ocupació ha de ser el gran objectiu del nou executiu i que l’acció immediata ha de ser un pla d’emergència per poder acabar amb la discriminació històrica dels darrers anys que han de veure amb “els gestos i les realitats”. Puig ha dit que es visualitzaran “gestos de reparació” i que s’atendran qüestions prioritàries dels ciutadans.

“S’han de prendre decisions ja i ha de marcar el seu espai referencial, marcant la relació amb Espanya i iniciar converses per garantir la viabilitat de la Generalitat Valenciana”, ha dit.

Comparteix

Icona de pantalla completa