Diari La Veu del País Valencià
Carmen Martínez (PSPV) torna a rebre la vara de comandament de Quart de Poblet
RedactaVeu / Quart de Poblet

Es tracta d’una corporació molt renovada, en la qual dels 21 regidors només nou ja van formar part de l’Ajuntament en l’anterior legislatura.

Martínez s’ha presentat com “l’alcaldessa de tots els quarters i les quarteres, els que m’han votat i els que han donat el seu suport a altres formacions polítiques”. “Aquesta és la voluntat que m’ha guiat, em guia i em guiarà en tota la meua trajectòria política: la de servir a tots i totes sense exclusió. Sóc una veïna més de Quart de Poblet, que creu en la humilitat com un dels pilars del bon govern. Sola no sóc res. Vos necessite en aquest repte compartit de millorar dia a dia el nostre poble”, ha dit.

Malgrat comptar amb la majoria absoluta, Martínez s’ha posat a la disposició de tots els grups polítics “per a treballar conjuntament per Quart, com sempre hem fet”, una voluntat que han manifestat totes les formacions amb representació en el ple.

La ja alcaldessa ha donat les gràcies als veïns de Quart, als seus companys socialistes, a tots els regidors que en els últims 36 anys han representat a Quart, als dos alcaldes que la van precedir en el càrrec: Onofre Colomer i Ramón Segarra, també socialistes, i a la seua família. Finalment, ha conclòs el seu discurs amb un record a la primera dona alcaldessa nomenada democràticament en l’estat Espanyol: María Domínguez Remón, republicana i socialista, triada en 1932 en Gallur (Saragossa).

Comparteix

Icona de pantalla completa