Diari La Veu del País Valencià
José Manuel Dolón (Els Verds), nou alcalde de Torrevella després de 27 anys de govern del PP
RedactaVeu / Torrevella

En el seu discurs de presa de possessió, José Manuel Dolón ha assegurat que treballarà “amb totes les persones que conformen la corporació, amb les de la meua dreta i les de la meua esquerra perquè hi ha valors en totes les butaques del saló de plens”.

A més, ha assegurat que assumeix les funcions d’alcalde “amb tota humilitat i senzillesa” sense que se li’n “puge el càrrec al cap”, ja que per a ell la política no és una altra cosa “que un compromís de servei amb les persones i en eixa direcció espere comptar amb la col·laboració de totes la persones que formaran el nou equip de govern i amb les persones que ara exerciran l’oposició, que és una missió importantíssima, i amb tots vostès, amb els que desitjaven un canvi i amb els que vulguen col·laborar en aquesta nova marxa”.

L’alcalde ha dit també que serà “d’ací a uns mesos o uns anys quan es podrà dir si aquest canvi ha valgut la pena”. I ha tancat la seua intervenció amb una petició: “Fem que el futur siga nostre”.

Suport de Ciudadanos

Les regidores de Ciudadanos no van confirmar fins a les 23.00 hores del divendres que havien decidit donar el seu vot al regidor d’Els Verds “perquè un 62% de la ciutadania ha demanat un canvi i el facilitarem”.

La regidora Pilar Gómez Magán ha reiterat que no formaran part del govern: “nosaltres estem en l’oposició però treballarem molt dur, ara hi ha una altra forma de fer”.

L’exalcalde, Eduardo Dolón, ha comparegut en roda de premsa en la seu del PP després de la sessió d’investidura i ha qualificat de “pantomima” l’actuació que han tingut les regidores de Ciudadanos durant les últimes dues setmanes. “No hi ha hagut en cap moment una negociació, hi ha hagut un intent d’imposició”, ha dit Dolón, qui ha incidit que no ha volgut “mantenir el poder coste el que coste” i ha assegurat que deixen l’Ajuntament en una situació econòmica “tremendament positiva”.

Comparteix

Icona de pantalla completa