Diari La Veu del País Valencià
Sergio, Alberto i Tonet II campions del II Trofeu Bollo a La Llosa de Ranes
El trinquet municipal de la Llosa de Ranes tornava a viure una vesprada màgica amb la final del II Trofeu Bollo de raspall.

En aquesta ocasió, aplegaven a la cita després de les seues respectives semifinals la parella de Waldo i Sanchis i el trio de Sergio, Alberto i Tonet II. La parella aplegava després de guanyar el dissabte anterior a Pepe, Moro i Roberto mentre que el trio venia d’una victòria amb contundència dimarts passat contra Moltó i Coeter II.

Malgrat que la moneda va eixir favorable a la part del trio que va escollir el dau, el públic i les travesses veien com a favorit el campió d’Oliva. I ho feien amb més força quan des del rest s’avançaren val i 15 per a trencar la treta i passar al dau en el primer joc de la partida. Però finalment amb tretes imparables de Sergio i amb rematades oportunes de Tonet s’emportaven el primer joc de la partida.

Els finalistes del Trofeu junt als marxadors. Fotografia: Xavi Alberola

El joc següent se l’emportà la parella, encara que amb moltes dificultats per la gran oposició realitzada pel trio. Aquest, a mesura que anava avançant la partidacada vegada era més gran, ja que amb un Sergio perfecte, un Alberto segur i un Tonet efectiu a la punta, poc podien fer un insistent Waldo poc acompanyat per Sanchis que no va tindre el seu millor dia. Tan sols, durant el penúltim joc, van poder sumar-ne un per intentar una reacció que no es va consolidar.

A la fi Sergio, Alberto i Tonet campions del II Trofeu Frutas Bollo després de guanyar amb el resultat final de 25-10.

Moment d’una treta de Sergio durant la partida. Fotografia PilotaVeu

Aquesta final dóna pas al trofeu de segona categoria, que amb el mateix format començarà el dissabte dia 20 al mateix trinquet de la Llosa. Aquesta primera semifinal enfrontarà els equips d’Escoto i Sidhamed contra Mario i Gabi.

Comparteix

Icona de pantalla completa