Diari La Veu del País Valencià
Torna la partida del segle: Genovés i Àlvaro s’enfrontaran a Massamagrell
PilotaVeu / València

L’organització de la partida, a càrrec del Club Pilotari Massamagrell, pretén amb este enfrontament fer les delícies dels espectadors, tant d’aquells que ja tingueren l’oportunitat de veure la partida en directe, com d’aquells que l’han coneguda anys després a través dels vídeos i referències que es fan contínuament d’ella. A més, la recaptació de les entrades, les aportacions a la fila zero i els ingressos per publicitat, aniran destinats a l’Associació Nacional Síndrome Treacher Collins – Zaira Sardina.

El síndrome de Treacher Collins forma part de la llista de les considerades com a malalties rares i afecta un de cada 50.000 nounats. Tota aportació, tant per a investigació, com per a ajudar a les persones afectades i als seus familiars, és important, i des del món de la pilota valenciana, i gràcies a la iniciativa d’un club tan actiu com és el de Massamagrell, també s’ha volgut col·laborar amb ells. A més de a l’associació, part dels diners recaptats aniran destinats a la xiqueta Empar Cabanes i Navarro, neta del Genovés, que va nàixer el passat 12 de març amb esta malaltia.

Per a tan important ocasió s’ha escollit el mini trinquet de Massamagrell on es tractarà de recrear tots els elements que van constituir la partida de 1995. Genovés i Álvaro tornaran a vestir de la mateixa manera que ho feren fan vint anys. Este enfrontament especial es resoldrà al millor de tres jocs. A continuació serà Genovés II qui es vista de blanc per a continuar la partida contra Álvaro, que en este cas es jugarà al millor de cinc jocs. Un enfrontament en el qual el menys important serà el resultat.

La partida benèfica no serà un acte aïllat, ja que s’han preparat diverses activitats al voltant del xoc per tal que quan més públic tinga l’oportunitat de disfrutar dels protagonistes millor. Per a tots aquells que no puguen assistir i tinguen el plaer de col·laborar, s’ha establert una fila zero per a les aportacions amb el següent número de compte: ES22 3159 0027 4824 1526 6226.

Genovés i Àlvaro abans de la final de 1995.

RODA DE PREMSA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

El proper dimarts 23 de juny, a les 13:00 hores, es durà a terme la roda de premsa amb motiu de la presentació oficial de les activitats preparades entorn a la partida benèfica. La citada presentació tindrà lloc al propi trinquet de Sagunt, escenari de la mítica partida de 1995. Estaran presents Paco Cabanes ‘Genovés’ i Álvaro Navarro, així com David García, president del Club Pilotari Massamagrell.

LLOC: Trinquet de Sagunt

MOTIU: Presentació als mitjans de la partida benèfica i activitats relacionades

DIA I HORA: 23 de juny, 13:00 hores.

PROGRAMA D’ACTES COMPLET

Dimarts 23 de juny

13:00h: Trinquet de Sagunt. Roda de premsa dels protagonistes i presentació de les activitats.

Dimarts 7 de juliol 2015

Trinquet del Tio Pena, Massamagrell

16:30 h: Photocall i signatura pel Genovés i Àlvaro de fotos i del llibre “Una partida de llegenda”, de Toni Mollá.

17:00 h: partida de juvenils.

18:30 h: una selecció de jugadors retirats, detallada a continuació, disputarà partides de mà a mà al millor de tres jocs.

· Sarasol II contra Pigat III

· Fredi contra Puchol

· Ribera contra Mezquita

· Pigat II contra Oltra

· Sarasol I contra Álvaro



Les entrades, de caràcter benèfic, tindran un preu de 7 € . Es podran comprar de manera anticipada en qualsevol tenda Pollos Planes.

Casa de la Cultura, Massamagrell

21:00 h: Inauguració de l’exposició fotogràfica “20 anys d’una partida de llegenda”.

21:30 h: a l’auditori es durà a terme l’estrena del documental “20 anys d’una partida de llegenda” i col·loqui del Genovés i Álvaro amb el públic.

22:30 h: al pati es farà un sopar que inclourà entrepà i beguda de bades presentant l’entrada del trinquet Tio Pena.

Divendres 10 juliol 2015

Mini trinquet de Massamagrell

23:00 h: Paco Cabanes “Genovés” i Álvaro disputaran la partida benèfica al millor de tres jocs.

23:30 h: Álvaro i Genovés II disputaran una partida al millor de cinc jocs.

El preu de l’entrada solidària per al divendres serà de 7 euros. Es podran adquirir de manera anticipada al Club Pilotari Massamagrell.

***************************

COL·LABOREN: Pollos Planes, La Parrilla de Pollos Planes, Savipecho, Elmusa, Caixa Popular i Ajuntament de Massamagrell

Es pot col·laborar a través de la fila zero amb l’Associació Nacional Síndrome Treacher Collins – Zaira Sardina a través del següent número de compte:

ES22 3159 0027 4824 1526 6226

Comparteix

Icona de pantalla completa