Diari La Veu del País Valencià
STEPV felicita Vicent Marzà, nou conseller d’Educació
RedactaVeu / València

STEPV ha volgut felicitar públicament el nou Conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, nomenat aquest matí pel President de la Generalitat, Ximo Puig.

Marzà, docent compromès amb l’escola pública i amb el valencià, comparteix aquest perfil amb Gràcia Jiménez, la candidata que ha sonat aquesta darrera setmana per optar a la Conselleria d’Educació.

En eixe sentit, STEPV valora positivament el nomenament de Vicent Marzà com a conseller i li sol·licitarà una reunió urgent per tractar els diferents temes que cal solucionar aquest mes de juliol, com l’aplicació de la sentència de professorat interí abans de les adjudicacions de juliol, la recuperació d’unitats en col·legis per a setembre, l’ajornament de la data d’inici de curs o la no aplicació de la LOMCE a setembre.

STEPV ha anunciat que treballarà amb el nou conseller per a revertir les polítiques de retallades de professorat, les retallades en ajudes a alumnat, les mesures de foment de l’ensenyament privat, el districte únic, així com potenciar el valencià en l’ensenyament i modificar el decret de plurilingüisme, entre moltes altres qüestions.

El Sindicat també li demanarà un “canvi en les formes de negociació” mantingudes fins ara pels anteriors equips de la Conselleria d’Educació i que atenga les peticions de la comunitat educativa per tal d’arribar a consensos i acords i millorar l’ensenyament al País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa