Diari La Veu del País Valencià
Punset: ‘No m’intimidaran els radicals i l’assetjament de les xarxes socials’
RedactaVeu / València

Punset s’ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació després d’assistir a la Junta de Portaveus, en ser preguntada per la polèmica generada després de la seua primera intervenció en les Corts, en la qual va assenyalar que “allá donde triunfa la inmersión lingüística estamos volviendo a la aldea”.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que el seu partit “ha obert un meló”, que és el debat sobre l’educació i sobre la immersió lingüística, i ha destacat que “s’hauria de poder obrir debats sense que realment alguns es posaren tan nerviosos”. És més, ha indicat: “Quan alguns es posen tan nerviosos i s’obri una campanya des d’alguns ens polítics tan brutal com la que s’ha obert contra mi, açò genera potser l’efecte invers al desitjat”. És a dir, ha afegit, es generen “multitud d’adhesions per part de gran part de ciutadania que entén la reacció desproporcionada”.

“Nosaltres -ha agregat Punset- apostem perquè els nostres fills puguen, en un món global, competir amb els ciutadans que s’estan educant com a mínim en tres llengües vehiculars, que són l’espanyol, el valencià i l’anglès en el nostre cas. El sistema d’immersió lingüística seria una reculada per al nostre sistema educatiu i així ho seguirem defensant”, ha reiterat.

En aquesta línia, ha afegit que amb el perfil de conseller d’Educació -Vicent Marzà- que ha triat el Govern de Ximo Puig, la seua formació estarà “molt atenta” al fet que “no existisquen reculades en el sistema educatiu” del País Valencià. “No ens intimidaran els radicals ni cap tipus de moviments organitzats de ciberassetjament des de les xarxes socials”, ha postil•lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa