Diari La Veu del País Valencià
En Viu!, músiques del món des d’Olocau del Carraixet

Sixto Ferrero / Olocau de Carraixet

Dins d’un marc incomparable com és l’entorn del Parc Natural de la Calderona, s’hi troba el poble d’Olocau de Carraixet on aquest any arrancarà aviat la 3a edició del festival En Viu!, festival de músiques del món el qual enguany portarà fins a diferents indrets del poble cinc propostes diferents.

El proper 3 de juliol The Maquinarians, grup que fusiona jazz, reggae i funk obriran el festívola amb una jam sessions oberta a participar tothom. El mateix dia a les 22.00h Martín Calí oferirà un concert a la Plaça Major amb Abel Sannabria a la percussió i Juan Ramón Roca al piano, tots plegats per oferir una barreja explosiva i sorprenent.

El 10 de juliol (22.00h) arriba el projecte ‘Caminando’, un recorregut històric entre Itàlia i ‘Espanya’. Amb Lucrecia Crescenzi (veu), Gabriele Appierto (guitarra), Fan Oltra (guitarra espanyola), Angelico Magnilico (guitarra), Salvatore Curatolo (contrabaix), Vicenzo Fortezza (percussió) i Alberto Mammollino (veu i percussions) formen aquest bigarrat grup que abasteix des de la jota fins la tarantel·la napolitana.

Divendres següent serà The Kojaks, el grup de funk valencià, serà per al 17 de juliol tot una experiència de mestissatge. El festival el tancaran els de casa, els residents i implicats des del primera edició d’aquest festival, serà el torn per a la Jazz Band de l’Agrupació Musical d’Olocau ‘La Melodia’, La calderona Jazz Band els quals tancaran el festival el 24 de juliol.

Comparteix

Icona de pantalla completa