Diari La Veu del País Valencià
Recta final del Festival de Serenates a La Nau de la UV

Redactaveu / València

Arriba el final del festival de Serenates 2015 al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. El pròxim diumenge, dia 5, el grup de metalls Spanish Brass Luur Metalls, acompanyats per la secció de metalls i percussió de la JOGV, actuaran al Claustre de la Universitat, a La Nau. En aquest concert interpretaran obres d’Aaron Copland, Cèsar Cano, J.J. Colomer, G. Fritze, D. Brossé, Astor Piazzola i un medley amb arranjaments de Thierry Caens.

L’últim concert d’aquesta edició serà dilluns dia 6, amb l’actuació de Capella de Ministrers, la formació valenciana, dirigida pel violagambista Carles Magraner, proposa Lo plant d’amor, un programa per llegir Roís de Corella, basat en proses i poesies de l’escriptor valencià del segle XV. La proposta dels ministrers està orientada a posar música per acompanyar uns versos i proses que seran llegits per Daniel Tormo.

Tots els concerts comencen a les 22:30h i les entrades es poden adquirir a la web de La Tenda o a La Tenda del Centre Cultural La Nau a un preu de 3 euros. Tot i que també es poden comprar entrades el mateix dia de l’espectacle a la taquilla habilitada a l’accés de La Nau a partir de les 20:00h.

Comparteix

Icona de pantalla completa