Diari La Veu del País Valencià
La pilota valenciana i PilotaVeu també seran protagonistes al Feslloch 2015
PilotaVeu / València.

Arriba l’1 de juliol i com ja és tradició comença el compte enrere per a un dels festivals més importants de la nostra música, el Feslloch, que enguany compleix el seu novè aniversari.

El Feslloch és el festival de cloenda d’Escola valenciana de música en valencià que té lloc a la localitat de Benlloch, La Plana Alta, durant els dies 9, 10 i 11 de juliol.

Durant este Festival a més de concerts també s’organitzen activitats culturals i esportives, entre elles una vegada més el ja tradicional campionat de frontó a mà per parelles que este any celebra el seu cinquè aniversari.

Tots aquells que vulguen participar en el V Campionat de frontó s’hauran d’inscriure al punt d’organització a partir de dijous dia 9 fins el dia 10 a les 00.00h. Este any com a novetat, hi haurà categoria femenina.

El campionat tindrà lloc al frontó del poliesportiu el dissabte dia 11 de 11.30 a 14h.

Una mostra més de que la pilota valenciana i la música poden anar agafats de la mà, com ja ocorre en tots els principals festivals del país, El Festivern, El Diània, L’Aplec dels Ports i com no el Feslloch compten amb pilota en la seua programacó.

Així que anima’t i vine a jugar a pilota valenciana! Anima’t i vine al Feslloch!

Presentació de PilotaVeu al Feslloch

El mateix dissabte dia 11 a la vesprada, cap a les 16.30, tindrà lloc a la carpa d’activitats la presentació del diari digital de pilota valenciana PilotaVeu.com, a càrrec del seu coordinador. On tots els assistents podran conèixer de a prop aquesta iniciativa que compleix 9 mesos del seu naixement i ja és un referent informatiu.

+ info en: www.feslloch.com

Comparteix

Icona de pantalla completa