Diari La Veu del País Valencià
La Pilota Valenciana i PilotaVeu grans protagonistes al Feslloch
PilotaVeu / Benlloch.

Per cinquè any consecutiu la pilota valenciana va estar present al Feslloch, però aquesta edició per partida doble i consolidant-se com a tradició.

El frontó municipal de Benlloch donava el tret d’eixida dissabte 11 a les 11:30 del matí a una competició que abans de començar ja havia aconseguit el record d’inscripció amb 20 parelles.

Al llarg del matí es disputaren partides molt renyides, on l’amistat i el bon rotllo entre companys i rivals era el que destacava per damunt de la resta.

Anaven passant eliminatòries fins a les 13:30 del migdia que es va disputar la final, on es classificaren dos equips que destacaren per damunt de la resta, Egalité de Borriol i Els Refinats de Castelló de la Ribera i Montcada. Tot i ser després de dos dies de festival el nombrós públic jove que es va poder acostar al frontó va gaudir d’una final molt disputada que finalment s’endugué l’equip de Borriol amb el rest Kevin com a jugador més destacat del campionat.

Jugadors finalistes. Fotografia: PilotaVeu

Ja per la vesprada era el torn de presentar PilotaVeu en societat, en un ambient diferent però no per això va minvar l’afluència de públic, ja que més de 60 persones s’acostaren a la carpa Ovidi per conèixer de primera mà el nou diari digital de pilota valenciana que s’ha consolidat com un referent en el món de la pilota.

El públic es va mostrar atent durant els 30 minuts de xarrada i al mateix temps participatiu al preguntar tot allò que desconeixien del web i de la pilota general al coordinador del diari i ponent de la xerrada Ricard Sentandreu.

Presentació de PilotaVeu en la carpa Ovidi. Feslloch 2015. Fotografia: PilotaVeu

En finalitzar la xerrada un grup de col·laboradors de PilotaVeu visitaren el Frontó amb Frares situat en una casa de la mateixa localitat. Un espai emblemàtic que caldria preservar i que forma part del recorregut turístic de la població.

Col·laboradors de PilotaVeu visitant el frontó de frares de Benlloch. Feslloch 2015. Foto: PilotaVeu

En conclusió un any més la pilota ha sigut protagonista junt a la música al festival més important de música en valencià. Esperem que siguen molts més.

Llarga vida al Feslloch!

Comparteix

Icona de pantalla completa