Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu Premi Durà 2015. Una gala per al record
PilotaVeu / El Puig.

El “Huerto de Santa Maria” del Puig va acollir anit la tradicional Gala de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig 2015.

Vora 200 persones assistiren a este espai emblemàtic de la localitat per acomiadar la temporada 2014-2015, amb un ambient familiar i on tots i totes tingueren cabuda per recordar els millors moments de la present temporada.

Una gala amenitzada amb la música i imatges dels muntatges audiovisuals realitzats per David Sarasol i Salva, i en la qual el periodista Jota de Valnet s’encarregà de dur el fil conductor de la gala.

Després del sopar va arribar el torn de lliurament dels Trofeus Durà del passat campionat i també d’un premi molt especial, el Premi Durà 2015, que este any la junta directiva del club havia decidit que era per a PilotaVeu, per la seua promoció, dedicació i entrega a la pilota.

El coordinador Ricard Sentandreu fou l’encarregat de recollir el premi i amb un poc de nerviosisme per l’emoció del moment digué unes paraules d’agraïment al reconeixement i a la tasca realitzada per un club de referència com el Club del Puig. Al mateix temps, Ricard va agrair la tasca dels col·laboradors i l’esforç de l’empresa editora, convidà a tots i totes a col·laborar amb el diari, i manifestà que en este temps de canvi ens tocarà a tots treballar molt, amb ganes i il·lusió per entre tots i totes aconseguir algun dia, tot i els entrebancs institucionals, el somni conjunt perquè la pilota valenciana estiga en el lloc on li correspon.

El col·laboradors Guillem, Adrian II, Ricard, David i Salva amb el premi. Foto: D. Sarasol

Tot seguit es va realitzar el lliurament de trofeus dels diferents campions del Trofeu Durà 2015.

Finalment per acomiadar la gala i com a fi de festa, el club va sortejar entre els xiquets de l’escola unes samarretes de jugadors presents i alguns detalls relacionats amb el món de la pilota, i tots junts es feren la foto de comiat.

Comparteix

Icona de pantalla completa