Diari La Veu del País Valencià
‘Jazz amb la Manco’ a Muro

RedactaVeu / Muro

El dissabte passat, dia 18 de juliol, dins de les activitats programades per a la iniciativa Jazz amb la Manco de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, les quals aniran per diversos pobles, va actuar el grup xativí AC/DX dixie band. La música i l’ambient van crear una nit especial per tal de gaudir d’una bona actuació de jazz de Nova Orleans.

Aquesta activitat, que ja arriba a la seua tercera edició, intenta fomentar l’intercanvi cultural i dinamitzar els pobles amb una oferta que resulte atractiva en aquests calorosos mesos. L’assistència d’un bon nombre de veïns de la localitat, prop dels 250, a la plaça de l’església per gaudir-ne d’aquesta vetllada és la prova de l’atractiu que tenen aquestes activitats.

“Acostar a la gent la cultura i els diferents estils musicals, com el jazz, per a la seua coneixença, és un dels aspectes que socialment més estimulen i enriqueixen un poble”, tal com afirmava el regidor de cultura del consistori murer, Sergi Silvestre, qui insistí, a més, “en la necessitat de continuar contribuint en aquesta tasca de foment cultural i dinamitzador dels pobles de la nostra comarca”.

Comparteix

Icona de pantalla completa