Diari La Veu del País Valencià
Enguany a Xàtiva, La Fira ‘més Ferotge que mai’
RedactaVeu / Xàtiva

El lema que enguany porta la fira, “La Fira Ferotge”, vol retre homenatge al cantautor alcoià, de qui enguany és commemoren 20 anys de les seues vacances. L’ateneu popular inclourà un homenatge a aquesta figura de la cançó en la programació de fira, afegint-se als actes ja realitzats durant l’any i en els quals ja ha participat l’ateneu.

L’Ateneu Popular presentarà la programació completa de la Fira de Xàtiva el proper divendres 24 de Juliol en una festa que es realitzarà a la cafeteria Coffee, situada a la plaça del Mercat.

Cesc Freixas i la Gossa Sorda, en el Concert de Fira del 15 d’agost

Per una altra banda, el dia 15 d’agost es realitzarà al camp de futbol municipal La Murta el Concert de Fira que enguany torna a organitzar l’ateneu i en el qual participaran el cantautor Cesk Freixas i grups com la Gossa Sorda, en la seua gira de comiat, Insershow, Train To Roots, Auxili i la banda local The Soda Club. Les entrades es poden aconseguir per 8 euros a la cafeteria Coffee (pl. Mercat), l’ecotenda Pura Vida (Gregorio Molina) i la papereria La Tella(pl. Retorn) així com per internet a aquest enllaç.

Fora de Xàtiva es poden comprar a F1 Superdigital (Canals) i el Pub Bacus (l’Alcúdia de Crespins). A més, enguany l’ateneu popular de Xàtiva ha arribat a un acord amb l’Assemblea de joves meruts d’Ontinyent per a posar a la venda una entrada conjunta per al Concert de Fira i el Festival Meruts, que es celebrarà el 18 d’agost a Ontinyent, per un preu de 12 euros. L’abonament conjunt es pot adquirir en la web de l’Assemblea de Joves Meruts http://meruts.org/producte/abonament-fira-de-xativa-meruts-festival/

Més informació en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa