Diari La Veu del País Valencià
Arriba el ‘Mà a Mà’ de Bunyol 2015: Blanquer contra els Déus de l’Olimp
RedactaVeu / Bunyol

Arriba la 42a edició de l’històric envit bandístic valencià, el ‘Mà a Mà’ de Bunyol. El mític concert en el qual les dues bandes simfòniques de la vila de Bunyol, el Centre Instructiu Musical ‘La Armónica’ i la Sociedad Musical ‘La Artística’ actuen en la mateixa nit, una rere l’altra, al mític auditori municipal de San Luis, tindrà lloc el proper 15 d’agost a les 22:30h.

Les entrades per a aquest envit bandístic que arriba enguany a la seua 42a edició eixiran a la venda els dies 3, 5,7,10,12 i 14 d’agost. El seu preu és de 10 euros de bestreta i es podran adquirir a l’ajuntament de Bunyol de 19.00 a 21.00. Les que s’adquirisquen en taquilla tindran un preu de 12 euros, però, segons apunten des de l’organització no es podrà triar seient.

Com és habitual en aquest esdeveniment musical, els programes són d’altíssim nivell i dificultat, aposten fortament per sonoritats colpidores i impressionants, on cada banda s’encarrega d’interpretar una part del concert el qual porta un títol unitari ‘A la memòria de Blanquer’ i ‘Una nit d’estiu a l’Olimp’. Cadascuna de les dues bandes estaran dirigides pels seus respectius directors titulars: David Fiuza i Henrie Adams. El programa i les diferents agrupacions que participaran en aquesta edició és el següent:

1a Part: Centro Instructivo Musical La Armónica, ‘A la memòria de Blanquer’. Dir.: David Fiuza.

· In Memorian (1989) de David Maslanka

· Concert per a banda (1971) d’Amand Blanquer

· Simfonia No.2 ‘Resurrecció’ (1888-1894) V) In tempo des Scherzo de Gustav Mahler. Transcripció de David Fiuza. Soprano: Maria Kosenkova, Contralt: Marina Rodríguez-Cusí. Orfeó ‘Veus Juntes’ de Quart de Poblet, Coral Polifónica ‘Santa Cecília’ de la Sociedad Musical La Paz de Siete Aguas i el Cor del CIM La Armónica de Bunyol.

2ª Part: Sociedad Musical La Artística, ‘Una nit d’estiu a l’Olimp’. Dir.: Henrie Adams.

· Summon the heroes (1996) de J. Williams (arr. F. Carrascosa)

· Posidó per a trompa i banda simfònica (1995) Op. 185 de Hardy Mertens. Trompa Solista: Juan Manuel Gómez.

· L’Olimp dels Déus (versió banda 2015) d’Óscar Navarro.

Comparteix

Icona de pantalla completa