Diari La Veu del País Valencià
Isabel Bonig serà elegida hui nova líder del PP valencià
EP / València

Isabel Bonig es perfila com la nova líder del PP valencià. De fet, hui mateix el president del PP en la ciutat de València, Alfonso Novo, ha manifestat el seu respecte a la decisió d’Alberto Fabra, al mateix temps que ha valorat la “capacitat” d’Isabel Bonig, per a portar-la endavant.

El Comitè Executiu de la formació ‘popular’ decidirà el relleu de Fabra i la proposta es ratificarà en la Junta Directiva. Aquests òrgans també hauran de triar el nou portaveu en les Corts Valencianes, càrrec que també queda vacant després de l’eixida d’Alberto Fabra.

El president del Partit Popular valencià, Alberto Fabra, va avançar el dissabte que presentarà la seua renúncia a la Presidència del partit en la pròxima Junta Directiva Regional perquè siguen altres persones les qui “defensen el que ha de ser el nou model de PP valencià”.

D’aquesta manera, el també expresident de la Generalitat valenciana confirmava que, després de la seua elecció com a senador territorial, s’acceleraria a més el seu relleu al capdavant del PP valencià. Encara que després de les eleccions autonòmiques i municipals del passat mes de maig -quan el PP va perdre el Consell a favor de PSPV i Compromís- Fabra va expressar la seua intenció de quedar-se en la presidència dels ‘populars’ valencians fins al pròxim Congrés Regional, i va aclarir que estava “en contacte permanent” amb Gènova i “a la disposició del partit” perquè aquest arribe “al més preparat possible” als comicis generals.

Foto: EP.

Ara, la coordinadora general del PP valencià, Isabel Bonig, es perfila com la nova líder. “És una dona valenta, amb força i amb capacitat per a portar avant aquest partit a nivell regional fins a les pròximes eleccions generals i participar i iniciar el procés de modificació i renovació de totes les estructures del partit en el cas que a ella li competeix a nivell regional”, ha asseverat Novo.

Comparteix

Icona de pantalla completa