Diari La Veu del País Valencià
MSF presenta hui a València la memòria estatal del 2014
RedactaVeu / València

A més de les dades quantitatives, els mitjans podran entrevistar treballadors valencians d’MSF, que acaben de tornar del Iemen i el Congo, a més de material audiovisual dels projectes.

D’altra banda, amb motiu del vintè aniversari de l’oficina de València, MSF farà balanç del suport rebut de la societat valenciana. En aquests anys, especialment el 2014, MSF València ha augmentat el nombre de socis, col·laboradors i entitats, com la Universitat de València, que donen suport a MSF.

La memòria estatal 2014 repassa les principals activitats dutes a terme per MSF al llarg de l’any passat a 21 països d’arreu del món, en els quals en total va prestar assistència a més d’un milió tres-centes mil persones. Un any en què MSF, organització medicohumanitària, va enfocar el seu treball en el tractament a poblacions víctimes de conflictes armats o que es troben en situació de gran vulnerabilitat per la violència extrema.

A més, es projectarà la memòria audiovisual amb les imatges de les intervencions en diferents països a més dels testimonis/entrevistes dels treballadors d’MSF a l’exterior presents a la roda de premsa.

En la presentació intervindran Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat Universitat de València; Mila Font, delegada de Metges Sense Fronteres al PV; Víctor Fernández, metge de la Unitat d’Emergències, que ha tornat fa poc del Iemen i també ha treballat a Síria, Somàlia, Haití i les Filipines; i David Romero, enginyer amb experiència en projectes d’MSF al Congo, el Iemen, Colòmbia i el Sudan del Sud.

Comparteix

Icona de pantalla completa