Diari La Veu del País Valencià
La revista “Saó” presenta a Elx el quadern dedicat al ‘Baix Vinalopó’
RedactaVeu / Elx

El quadern, coordinat per El Tempir, analitza el Baix Vinalopó des de diversos punts de vista ben diversos com l’econòmic, el lingüístic i el mediambiental… i així com una anàlisi de la situació actual de La Festa o el Misteri d’Elx juntament amb una entrevista al president d’El Tempir. En l’elaboració d’aquest quadern han intervingut reconeguts professors de la Universitat d’Alacant com Josep-Antoni Ybarra, Antoni Mas, Carles Martín i Hèctor Càmara. La portada de la revista està realitzada pel conegut escultor elxà, Antoni Pons.

Segons Vicent Boscà, director de Saó, “de vegades ens quedem amb fets puntuals: el Palmerar, la Dama, el Misteri… però se’ns obliden moltes coses. Saó vol contribuir al coneixement del Baix Vinalopó entre la resta de valencians de manera que coneguen les realitats diàries de milers de persones que treballen, que gaudeixen d’una paratges naturals i d’uns compromisos per la cultura. Complim així amb el nostre objectiu d’aproximar les realitats quotidianes d’unes comarques a unes altres. Es tracta de vertebrar el nostre territori i de conéixer-nos millor”.

La presentació comptarà amb la intervenció de Vicent Boscà, director de la revista Saó; la regidora d’Educació, Cultura i Política Lingüística, Patricia Maciá; i el president d’El Tempir, Josep Enric Escribano.

Més informació ale web www.eltempir.cat.

Comparteix

Icona de pantalla completa