Diari La Veu del País Valencià
‘L’huracà Alborán’ arrasa a Ontinyent

RedactaVeu / Ontinyent

El cantautor malagueny, qui venia d’omplir dues vegades en concerts consecutius al cap i casal, va confirmar que és l’artista de referència en el panorama musical estatal amb un concert que va respondre a les expectatives creades. Al voltant de 6.000 espectadors de totes les edats, alguns dels quals havien fet cua durant dies per estar el més a prop possible de l’escenari, van convertir el d’ahir a la nit a l’estadi El Clariano, en el concert més multitudinari dels últims anys a la ciutat. La intermitent pluja que es registrava des de la vesprada i una breu apagada a l’inici del concert van quedar com a anècdotes en la voràgine d’una posada d’escena molt dinàmica, en la qual va fusionar ritmes i estils, i fins i tot es va permetre sorprendre interpretant en valencià part d’un dels seus temes més coneguts, Solamente tu, fent així vibrar l’auditori.

Abans, Pablo Alborán començava la seua actuació amb el tema Está Permitido, que va donar el tret d’eixida a dues hores i quart d’espectacle en què el cantant va començar interpretant cançons del seu primer disc com La escalera, Pasos de cero o Ecos i Recuérdame al piano, per acabar amb els seus primers èxits, la referida Solamente tú o Donde está el amor. Un recorregut per tots els seus àlbums, una excel·lent qualitat de so i un impactant acompanyament audiovisual que no van deixar indiferent un públic que corejava cadascuna de les seues cançons.

Un espectacle en què el malagueny va cantar mentre tocava la guitarra acústica, elèctrica, el piano, els timbals o el calaix, no van faltar temes flamencs propis de la seua terra natal. Com va dir Alborán “he de cantar flamenc perquè és el que faig quan estic content”, i així és com van eixir tots els assistents a un concert que no va decebre.

Comparteix

Icona de pantalla completa