Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘Marzà ha fet més en Educació en un mes que l’anterior govern en anys’
EP / València

Oltra s’ha expressat en aquests termes, després d’una visita aquest dimecres a la zona afectada per l’incendi del Saler de València, en ser preguntada pels periodistes per les declaracions de la presidenta del PPCV i portaveu del grup popular en les Corts, Isabel Bonig, en les quals “va demanar la dimissió de Marzà per les seues declaracions sobre l’independentisme i els Països Catalans”, i en les quals va avançar que “el seu grup ha demanat la seua compareixença en les Corts”.

La portaveu del Consell ha indicat que “el que li val de Marzà és el que s’ha fet durant aquest mes al capdavant de la Conselleria d’Educació”.

“S’han obert unitats públiques que havia tancat l’anterior Govern, donant servei a les famílies que tenien els xiquets en dos col·legis diferents. S’han ampliat les places de professorat i hi ha professors i mestres que s’han incorporat al sistema educatiu després d’anys de retallades i de llevar personal. S’ha aconseguit unanimitat en el Consell Escolar Valencià a l’hora de l’aplicació de la nova Llei d’Educació. S’ha aconseguit consensuar amb la comunitat educativa la data d’inici de curs”, ha manifestat Mònica Oltra.

Sobre aquest tema, ha subratllat que “tot açò s’ha aconseguit en un mes, cosa que no havia aconseguit l’anterior govern, en el qual estava la senyor Bonig, en els anteriors anys”. De fet entén, que “l’anterior Consell va fer tot el camí contrari i, per descomptat, mai s’havia aconseguit unanimitat en el Consell Escolar com la que s’ha aconseguit ara”.

Al seu entendre, “la senyora Bonig faria bé en preocupar-se per la situació del ministre d’Interior, que és del seu partit, que té temps per a rebre imputats en el Ministeri i no de rebre el president de la Generalitat”.

“D’açò és del que s’hauria de preocupar la senyora Bonig si vol que aquesta comunitat tire endavant i que el Govern d’Espanya, en lloc de rebre imputats com el senyor Rato, reba el president de la Generalitat per a aconseguir un finançament just per a tots els valencians”, ha manifestat.

Comparteix

Icona de pantalla completa