Diari La Veu del País Valencià
Ja es pot col·laborar amb el Verkami “Sons d’un poble”, promogut per la Banda d’Algemesí
RedacatVeu / Algemesí

La Societat Musical d’Algemesí és una associació sense ànim de lucre que s’encarrega de difondre la cultura musical a la susdita població. L’eix vertebrador de l’entitat és la Banda Simfònica, vertadera protagonista d’aquest projecte discogràfic que gira al voltant d’una idea artística: “Algemesí, la seua història i tradicions han sigut sempre font d’inspiració per a molts artistes i, des de la Societat Musical, amb l’objectiu de difondre la cultura musical per tot arreu, hem decidit immortalitzar les obres d’alguns d’aquests autors en aquest projecte”.

El repertori ha sigut minuciosament elegit i treballat pel director artístic de la societat Alberto Ferrer, qui ha escollit per a l’ocasió tres obres d’autors algemesinencs i altres tres de compositors forasters “que estimen la nostra cultura com a poble i s’han inspirat en ella per a les seues composicions”. Les diferents obres han estat treballades i enregistrades per la Banda Simfònica d’Algemesí i altres amics músics, els quals “han tingut el gust de col·laborar amb aquest projecte de forma totalment desinteressada”.

Les obres enregistrades són: Aljama (Dos episodis històrics per a Dolçaina i Banda) de Ferrer Ferran, Danses Valencianes de l’algemesinenc Bernardo Adam Ferrero, Cant a la Muixeranga de l’algemesinenc Toni Giménez Cerezo, Rituals i Danses d’Algemesí d’Amando Blanquer Ponsoda, Tres Balls Algemesinencs del compositor algemesinenc Guillem Ramiro Gandia i Muixerangues al Cel de Juan Carlos Sempere Bomboí.

Ací podeu trobar tota la informació i la manera de col·laborar amb aquest projecte.

Comparteix

Icona de pantalla completa