Diari La Veu del País Valencià
Aquest dimecres torna el Fesfolk a Torreblanca
EP / Torreblanca

Torreblanca (Castelló) acollirà aquest dimecres la setena edició del festival de música en valencià ‘Fesfolk’, que va deixar de celebrar-se l’any 2006. El certamen, que torna sota el lema ‘Tornem a nàixer’, rebrà bandes com ‘Pepet i Marieta’, ‘Frida’ o ‘Meteor’, segons ha informat el consistori de la localitat.

El ‘Fesfolk’, que se celebrarà a partir de les 23.30 hores al recinte del col·legi públic de Torreblanca, va nàixer a Benicàssim l’any 2001 amb la participació de grups com ‘Al tall’, i es va desplaçar a la localitat de la Plana Alta en la seua tercera edició. El certamen va celebrar la seua última edició en 2006, amb els recentment retirats ‘Obrint Pas’.

No obstant açò, l’esdeveniment musical torna a Torreblanca aquest dimecres per a “reivindicar els senyals d’identitat valencianes” i retornar la localitat “al panorama musical de la província”, segons han apuntat des de l’Ajuntament.

En aquesta setena edició, el ‘Fesfolk’ comptarà amb les actuacions de Pepet i Marieta, Frida, Meteor, El blüe i Traficants de Sucre, els qui actuaran en condició de guanyadors del Rock Penat. En finalitzar els concerts, els assistents també podran gaudir de música electrònica alternativa com Drum&Bass o Jungle.

Comparteix

Icona de pantalla completa